JAARLIJKS CONGRES 2018 VAN DE BELGIAN RESTAURANTS ASSOCIATION

"De keerzijde van de medaille"

Schrijf u in

Je hebt de datum van 12 maart hopelijk al in je agenda geblokkeerd en het gekozen thema van ons jaarlijks congres zal je zeker uitdagen!

DE TOEKOMST VAN RESTAURANTS IN BELGIË:
WELKE WEG HEBBEN WE NU EIGENLIJK INGESLAGEN?

  • We tonen u de analyse van het recordaantal Horeca-faillissementen in België, met de grootste specialist in deze materie, het GRAYDON-onderzoeksbureau. Is de zwarte doos de enige verantwoordelijke? Kennen we deze cijfers wel? Is dit niet het teken dat de sector witter wordt? Welk type restaurant schakelt om? Compenseren nieuwe restaurants de sluitingen en faillissementen? Openen dezelfde exploitanten opnieuw na een faillissement?
     
  • We tonen u de analyse van de federale regeringsplannen voor onze sector. Na de sanering, eindelijk echte maatregelen om de arbeidskosten te verlagen, verlaagt de BTW op frisdrank, vereenvoudigt de administratie en herstelt de minimale winstgevendheid voor degenen die een ambachtelijke kwaliteitskeuken officieel willen aanbieden! En wanneer zullen dezelfde regels op iedereen van toepassing zijn?
     
  • We tonen u de analyse van de digitalisering van de sector. Hoe maakt u de juiste keuze in digitale oplossingen in de jungle van het aanbod? Hoe het leven te vereenvoudigen, meer klanten aan te trekken, inkoop te stroomlijnen, management te verbeteren, betalingen te vergemakkelijken, en misschien het belangrijkst van allemaal uitgaven in personeelskosten optimaliseren?

De resultaten van de grote enquête van de Belgian Restaurants Association zullen u als eerste worden bekendgemaakt, vóór de communicatie in de nationale pers! We zullen de nieuwe krachtlijnen uittekenen in onze eisen voor 2018-2019, die deelnemers aan het Congres in een sessie zullen kunnen valideren en verrijken, en die we onmiddellijk aan de uitgenodigde ministers zullen presenteren.

Een unieke kans om u een ​​beeld te schetsen van de huidige macro-economische situatie in onze sector. Maar ook een analyse van de toekomstig zal u worden gepresenteerd.

We kijken ernaar uit om u op 12 maart om 14.30 uur te verwelkomen op de meest centrale plaats voor iedereen, Living Tomorrow te Vilvoorde.

Registratie vereist. Gratis deelname voor B-R-A-leden. Deelnamekost bedraagt € 100 (+ 21% BTW) voor niet-leden (inclusief één jaar lidmaatschap)

We voorzien nog enkele bijkomende interventies en visies en eindigen de middag met een networking-drink.

Wacht niet te lang met registreren – het aantal plaatsen is beperkt tot 200 personen.

Tot op 12 maart om 14 u 30!

Voor de Belgian Restaurants Association,

Paul VAN HAVERE - Voorzitter
& De voltallige raad van bestuur

Waar:

Living Tomorrow

Indringingsweg 1
B – 1800 Vilvoorde

Timing :

14u30 : ontvangst
Congres van 15u00 tot 17u30
Cocktail vanaf 17u30

Deelname:

  • Inschrijving is GRATIS voor B.R.A. leden
  • €100 voor niet leden.

Inschrijven kan via onderstaand formulier:

(Ex : 0123456789)