Leveranciers met het “fair play” label

We weten dat de invoering van de geregistreerde kassa in de horecasector moeilijk verloopt. Vandaag heeft hooguit 50% van de restaurants die geactiveerd. Het probleem daarbij is dat de goede leerlingen de oneerlijke concurrentie ondervinden van zij die verder “in het zwart” werken.

Een positieve en toekomstgerichte visie.

De zwarte economie en arbeid komen uiteindelijk niemand ten goede: noch de restaurants, noch hun personeel, noch hun leveranciers, noch hun klanten.

Iedereen heeft vandaag oog voor een ethische, eerlijke, transparante en maatschappelijk verantwoorde economie.

De Belgian Restaurants Association wil restaurants helpen een toekomstig businessmodel te ontwikkelen dat hen levensvatbaarheid en winstgevendheid waarborgt. We willen fair play restaurants promoten, evenals de leveranciers die hen ondersteunen.

Hier vindt u de lijst van de "Fair Play Leveranciers"

Wenst u de “fair play restaurants” te steunen? Dat is heel simpel.

1. Vul dit online formulier in en maak uw profiel aan
  2. U wordt lid van de Belgian Restaurants Association / afdeling leveranciers.

3. Vanaf de ontvangst van uw ledenbijdrage verschijnen de naam en het logo van uw onderneming in de lijst van “fair play” leveranciers op de site van de B.R.A.

4. En u komt regelmatig in de schijnwerpers bij de Fair Play Restaurants en de leden van de Belgian Restaurants Association.