Wees #SprouttobeBrussels dankzij je maaltijdcheques… en maak kans op een citytrip in de hoofdstad!

VIA Belgium, de federatie van de uitgevers van maaltijdcheques, sluit zich aan bij de Sprout to be Brussels beweging en lanceert in samenwerking met de Brussels Hotels Association (BHA) en de Belgian Restaurants Association (BRA), een steunactie van 20 juni tot 20 juli 2016. Elke werknemer, van de meer dan 1,9 miljoen werknemers die maandelijks elektronische maaltijdcheques ontvangen, die zijn restaurantbezoek betaalt met elektronische maaltijdcheques maakt elke dag kans op een citytrip. 

24 miljoen euro

« Twee maaltijdcheques per werknemer en per maand betekent een potentiële injectie van 24 miljoen euro in een sector in moeilijkheden! », zegt Bernard Rongvaux, Voorzitter van VIA.

Genieten van Brussel

Op 20 juni lanceert VIA dus een concrete actie ter ondersteuning van de Brusselse Horeca : elke betaling met een maaltijdchequekaart in een Brussels restaurant (in één van de 19 gemeenten) maakt kans op een citytrip in Brussel! Meer dan 1000 hotels en restaurants nemen deel aan deze actie die tot 20 juli 2016 loopt . Een unieke gelegenheid voor de gelukkige winnaars om hun eigen stad of land te mogen te ontdekken!

« Met deze actie kunnen belgen, brusselaars en pendelaars, Brussel opnieuw ontdekken. Ze past helemaal in het beweging #Sprouttobebrussels die Brussel wil laten herleven na de gebeurtenissen die de stad in haar economisch en toeristisch hart  geraakt hebben. Als de belgen weer zin krijgen om niet alleen op restaurant te gaan in Brussel maar er ook deel te nemen aan de culturele activiteiten en er een weekend te overnachten zal dat een aanzienlijke economische impact hebben op verschillende sectoren » , zegt Bernard Rongvaux.

Praktisch

Par dag maken deelnemers kans op 1 citytrip voor twee personen met een hotelovernachting, een drie gangen menu, ontbijt inbegrepen, aperitief op rooftop58 en een bezoek aan het Atomium. Elke dag wordt een winnaar geloot. 

Om deel te nemen aan de tombola moeten de houders van een elektronische maaltijdchequekaart (van de uitgevers Sodexo, Edenred of Monizze) zich vooraf inschrijven op www.maaltijdchequesforbelgium.be 

Er zijn geen kosten voor de deelnemers (consumenten en restauranthouders). Meer dan 1000 restaurants nemen deel aan de actie georganiseerd met de steun van de BHA (Brussels Hotel Association), de BRA (Belgian Restaurants Association).

Voor meer informatie : http://www.viabelgium.be

 

 

L’association VIA, Voucher Issuers Association, rassemble les émetteurs de titres (chèques) matérialisés ou dématérialisés négociables en échange de biens ou de services spécifiques. L’association défend et représente les intérêts de ses membres auprès des autorités nationales et internationales en proposant des améliorations ou alternatives dans la valorisation, la sécurisation, l’émission, la dépense mais aussi la distribution de titres émis.

Met de steun van :

In samenwerking met : 

Rooftop58

Atomium

Atomium Restaurant

Taxis Verts

Sheraton Brussels Hotel

Radisson BLU Royal Hotel, Brussels

Dolce La Hulpe Brussels

Martin's Brussels EU

Radisson RED Brussels

NH Collection Brussels Centre