Zich registreren voor 28/2/2015: twee tips

Controleer hoe uw zaak staat opgenomen in de Kruispuntbank!

Voor u zich registreert, kan u er zich maar beter van vergewissen dat uw zaak op een correcte manier staat opgenomen bij de Kruispuntbank (sociale zetel, uitbatingsadressen, mandatarissen, etc.). In geval van onjuistheden, dient u deze snel te corrigeren.

Ga dus vooreerst naar de site « Public Search » van de KBO om uw dit na te gaan:

Indien uw zaak niet up to date is, kan u bij het Ondernemingsloket een verificatie of wijziging vragen.

Om een snelle behandeling te garanderen heeft Belgian Restaurants Association een versnelde procedure ter beschikking bij het ondernemingsloket gecertifieerd door  Partena. U kan hen bereiken op het nummer 02/549.74.70 of per mail op  contact@belgianrestaurantsassociation.be.  Indien wijzigingen noddzakelijk blijken, wordt u prioritair behandeld, aan het standaardtarief voor wijzigingen van de Kruispuntbank. Zo kan u zich verzekeren van een correcte registratie.

Helpdesk bij technische problemen

Indien u technische problemen ondervindt tijdens de registratie, kan u de helpdesk van FOD Financiën contacteren op 02/572 57 57, op alle werkdagen van 8u00 tot 17u00.