Partner: AAPI


AAPI helpt u als horecaondernemer bij het aangeven van dimona’s, het opstellen en beheren van de personeelsplanning, het opmaken van arbeidsovereenkomsten en automatiseert 100% uw loonberekening. AAPI koppelt en automatiseert van A-Z uw Sociaal Secretariaat en geeft u een dashboard waarmee u real time uw personeelskost, F&B kost en algemene kost kan managen (www.aapi.be)

WAAROM HEEFT AAPI VOOR DE B.R.A. GEKOZEN?

AAPI wil de restaurantondernemer transformeren naar een gebruiksvriendelijke digitale wereld met het oog op minder administratie en meer rendement. Samen met de BRA wil AAPI van Fair Play restaurants succesvolle ondernemers maken die koning zijn in een ‘figitale wereld’.

OVER AAPI

Het is hoog tijd voor wat ‘Moonshot thinking’ in de sector Horeca.

Bestaat er een radicale oplossing voor een leefbare horecasector? Kan baanbrekende technologie bijdragen tot meer rendement en tot nieuwe klantenrelaties?  Wat betekent de mobiele evolutie op het vlak van business intelligentie? Kan een digitale butler zorgen voor minder administratieve arbeidsintensiteit? Hoe adviseert een digitale butler u pro actief in real time én met kennis van zaken omtrent uw kosten (personeel, F&B, vaste kosten) en netto rendement? Als een digitaal dashboard zich focust op de hartslag van uw horecaonderneming, kan u zich focussen op uw klant, tijd, talent en geld.


WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR U ALS LID?

AAPI betaalt een deel van uw abonnement terug als lid van de Belgian Restaurants Association. Ga naar de ‘preboarding’ en contacteer AAPI voor meer informatie.