Partner: Lightspeed

Lightspeed Restaurant is een cloud-gebaseerd mobiel kassasysteem voor horecaondernemers. Het efficiënte en intuïtieve iPad kassasysteem helpt restaurateurs om hun verkopen, personeel en voorraad beter te beheren. Lightspeed Restaurant is een gecertificeerde witte kassa.
 

WAAROM HEEFT LIGHTSPEED DE B.R.A. GEKOZEN?

Lightspeed is de officiële partner van de Belgian Restaurants Association (B.R.A.) en ondersteunt de Fair Play-beweging, die strijdt voor een ethische horecasector. De Fair Play restaurants zijn degenen die de "kassa met fiscale module" hebben geactiveerd en die aan hun klanten, zoals door de wet verstrekt, een geldige bon leveren.

OVER LIGHTSPEED

Lightspeed biedt complete oplossingen die horeca managers kunnen gebruiken om hun bedrijf te lanceren, te beheren en te laten groeien. Van bestellingen opnemen tot gedetailleerde rapporten tot personeelsbeheer, Lightspeed Restaurant is een alles-in-één kassasysteem. Met de juiste technologie kunnen restaurateurs hun klanten uitstekende service bieden en het volledige potentieel van hun bedrijf blijven ontwikkelen. Benieuwd naar de mogelijkheden van Lightspeed Restaurant? Ga naar de website.


WAT ZIJN DE VOORDELEN VOOR U ALS LID?

U heeft het Fair Play-label al erkent, dus stap nu ook over op de Fair Play kassa! Als u al lid bent van de B.R.A. en u wilt het Lightspeed Restaurant kassasysteem in uw zaak gebruiken, dan vergoedt Lightspeed uw B.R.A Fair Play-lidmaatschapsbijdrage.

  • Kassa met fiscale module - houdt uw administratie op orde
  • Geldig btw-ticket - voor freelancers, bedrijfsmanagers of werknemers die om zakelijke redenen naar uw restaurant komen.
  • Ga voor een witte kassa en ontdek hoe u uw restaurant kunt optimaliseren met een slim kassasysteem.
     

Start uw gratis proefperiode