De partners van de BRA

De Belgian Restaurants Association werkt samen met professionele partners uit de sector. Zo verzamelen we snel waardevolle informatie voor onze leden. Ook direct bruikbare oplossingen kunnen we onze leden bieden dankzij de samenwerking met onze partners. Een team van BRA afgevaardigden gaat samen met de specialisten van onze partners geregeld kijken welke de meest interessante toepassingen zijn voor restaurants. Het doel is om leden objectief op de hoogte te houden welke middelen beschikbaar gesteld worden om succesvol een restaurant te managen.

Om partner te worden van de BRA moet je niet alleen iets te bieden hebben voor restaurantondernemers en chefs. Partners delen op de eerste plaats de overtuiging dat een restaurant leefbaar moet zijn op een ‘Fair Play’ manier mits de nodige ondersteuning en een leefbaar economisch klimaat.


Dit zijn de BRA partners


Mastercard is een technologiebedrijf in de wereldwijde betaalsector. We beschikken over 's werelds snelste netwerk voor de verwerking van betalingen, waar consumenten, financiële instellingen, handelaars, overheden en bedrijven in meer dan 210 landen deel van uitmaken.De producten en oplossingen van MasterCard maken alledaagse handelsactiviteiten (zoals winkelen, reizen, een bedrijf runnen en financiën beheren) voor iedereen makkelijker, veiliger en efficiënter. 

 


Lightspeed biedt horeca klanten een cloud gebaseerd kassasysteem wat op een handige iPad draait. Het slimme kassasysteem helpt restaurateurs hun bestellingen, hun personeel én hun voorraad te managen. Het Lightspeed kassasysteem is een witte kassa en volledig gecertificeerd. Horeca is uw passie, loonadministratie en personeelbeheer die van ons. Horecafocus is een gespecialiseerd advieskantoor en sociaal bureau voor de horecasector. Wij onderscheiden ons door een jarenlange sectorspecifieke ervaring en specialistische vakkennis.

 


AAPI helpt u als horecaondernemer bij het aangeven van dimona’s, het opstellen en beheren van de personeelsplanning, het opmaken van arbeidsovereenkomsten en automatiseert 100% uw loonberekening. AAPI koppelt en automatiseert van A-Z uw Sociaal Secretariaat en geeft u een dashboard waarmee u real time uw personeelskost, F&B kost en algemene kost kan managen


Graydon gelooft dat transparantie het vertrouwen tussen zakenpartners versterkt. Als ondernemingen een goed beeld hebben van de opportuniteiten die er zijn en de risico’s die ze lopen, ontstaat samenwerking, worden deals gesloten en groeien ideeën uit tot realiteit. Onze missie is om grote hoeveelheden data uit diverse bronnen om te zetten in informatie.Jouw horecazaak super eenvoudig beheren? Growzer maakt het mogelijk. Dit platform laat je in enkele klikken bestellen, je foodcost beheren, terwijl ook de levering geregeld wordt. Meer controle, meer tijd, heldere inzichten én een fikse besparing. Growzer maakt je zaak runnen makkelijk.

 

 

Wens je ook partner te worden van de BRA? Neem dan contact met ons op