Voordelen BRA leden

De Belgian Restaurants Association ondersteunt zijn leden met informatie en bruikbare oplossingen om op een ‘Fair Play’ manier succesvol te zijn. Bovendien gaan we op basis van de kennis van onze partners, de inbreng van onze leden en het onderzoek dat we uitvoeren concrete aanbevelingen voorleggen aan de beleidsmakers.

In ruil voor uw lidgeld laat de BRA uw stem en eisen horen, informeert de BRA u met nieuws en praktisch advies en reikt concrete middelen aan om uw restaurant verder te ontwikkelen.

Het lidgeld is fiscaal aftrekbaar en wordt bepaald op basis van de grootte van uw restaurant.

• Tussen 1 en 10 werknemers: € 100
  • Meer dan 10 werknemers: € 200

Deze bijdrage is volledig aftrekbaar als professionele kost. U geniet voor dit bedrag van de totaliteit der diensten en ondersteuning, ontwikkeld door de associatie, in samenwerking met haar partners.

Word lid van de Belgian Restaurants Association

ONZE DIENSTVERLENING

1. Lobbying en vertegenwoordiging: wij luisteren naar u en laten uw stem horen in alle debatten waar dit nodig is
  2. Essentiële informatie voor de restaurants